Beste volgers en bezoekers van onze FB- en website van fotocollectief Passion. Door persoonlijke omstandigheden heeft een van onze gewaardeerde leden haar deelname aan het fotocollectief noodgedwongen moeten beëindigen.

Er is dus een plaats beschikbaar binnen ons fotocollectief. Om de balans in de samenstelling van het collectief te behouden heeft een vrouw de voorkeur. Uiteraard kunnen ook mannen hun interesse laten blijken. Het belangrijkste is dat een nieuw lid past binnen onze kleine groep (nu 5 leden met een max van 7 leden).

Wij komen maandelijks bijeen voor het bespreken van ons werk, hanteren een maandthema en kennen het fenomeen “weekfoto”.
Met regelmaat bezoeken we exposities in de regio maar ook daarbuiten en gaan gezamenlijk op pad om te fotograferen. Dat alles in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Gewoon lekker bezig zijn met fotografie en met mensen met wie je deze passie deelt.

Ben je geïnteresseerd laat dan een bericht achter op de website of neem persoonlijk contact op met een van de leden. Een bericht naar fotocollectief.passion@hotmail.com of OneTimePictures@ziggo.nl kan natuurlijk ook.

“Passionisten” Jeannie, Mauriel, Henk, Erik, en Jos
Leden fotocollectief Passion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.